top of page
Aan de oever van de Sloterplas  ter hoogte van Winkelcentrum Osdorp
Locatie zie: 
Googlemaps: https://maps.google.nl/
 
Aan het Kerst programma van 20 T/m 22 december wordt nog gewerkt

We bieden een hele dag vol met muziek, dans en workshops. Genieten met smaak.

En dit alles VRIJ TOEGANKELIJK.

 

Kerst optredens:

Update volgt nog

 

Plus:

Update volgt nog

Impressies Smaakboulevard 2013

AMBITIE

De Smaakboulevard 2013 het Food Festival van Amsterdam. De Smaakboulevard is een voortzetting van het succesvolle Food Night van 2012. Het is de bedoeling dat de Smaakboulevard na de ingrijpende verbouwing van de boulevard, een permanente plek krijgt aan het water. Hiermee wil Nieuw West de Stad Amsterdam verrijken met een unieke nieuwe duurzame belevingsmarkt rondom eten en drinken aan het water. De boulevard is nu nog steeds een redelijk onbekend stukje Amsterdam. Onterecht. Overtuig jezelf. Kom 8 september en beleef Amsterdam aan het water. Neem je vrienden en familie mee voor een geweldige zondagervaring.

Volg ons

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic

Door pr@meervaart.nl, dichtbij-meeschrijver

 

Smaakboulevard: smullen aan Sloterplas

AMSTERDAM - Afgelopen zondag werd er tegenover de Meervaart volop gesmuld op de Smaakboulevard met eten uit alle windstreken. 

De speciale Amerikaanse hamburgers van The Thrill Grill (chefkok Robert Kranenborg maakte er echt iets speciaals van), heerlijk suhi van Sushi x Chef Design, zalige gegrilde sardientjes en gevulde zalm of poon van El Pescado, een grieks gerecht van Plato of een churros van Dominanda, een greep uit de verrukkelijke smaken die in de meer dan 35 eetstands gepresenteerd werden.

Volwassenen en kinderen kwamen in grote getalen af op dit eetfestijn waar echt voor iedereen wel iets van zijn of haar gading te vinden was. Asian Delight (uit de Shopperhal) met zijn heerlijke Aziatische gerechten was zelfs al om 6 uur helemaal uitverkocht. Als je niet wilde eten kon je bij de stand van La Difference een lekker biertje, wijntje of een glaasje prosecco drinken en na het eten was er de lekkere koffie van Coffee Mania. 

 

Naast de vulling van de maag konden de bezoekers genieten van allerlei cultureel voedsel: het Amsterdams Andalusisch Orkest deed terugverlangen naar de vakantie, Aslan verraste iedereen met het klompenorkest, Het Hogenhuis trio, de Hammerville Boys, Troyson James and New York Gospel maakten de sfeer compleet.

Pieter Tiddens en band verzorgden een kort kinderprogramma waarbij de kinderen die het toneel opklommen mee konden doen. CW Boost verzorgde een circusworkshop waar de kinderen nog doorgingen nadat de les al gestopt was. Zij hebben op zondag 29 september de première van de voorstelling Redonda.

Op een ander podium was dansgroep Adentro te zien met een teaser van de voorstelling Eiland die op woensdag 9 oktober in de Meervaart in première gaat. De zojuist gearriveerde Cubaanse danser Isvel Bello van deze groep liet tijdens de salsa workshop zien hoe soepel een mens kan bewegen. De vele cursisten deden ontzettend hun best om soortgelijke bewegingen te maken. Na 8 uur werd de avond afgesloten met Latino Soul Shake. 
 

Het mooie weer (pas na 9 uur barste de regen los) en het vrolijke publiek (meer dan 4000 mensen) maakten het een echt feest. De Smaakboulevard verdient het om een vaste plek te krijgen aan de Sloterplas.

 

 

 

Een hele weekend vol met muziek, dans en workshops. Genieten met smaak op een unieke plek.
bottom of page